Prisma » Civica » Toleranţă zero!

Toleranţă zero!

Mă uimeşte felul în care reacţionează diverse persoane pe teme de interes civic. Să luăm, de pildă, Roşia Montană. Nu poţi fi cerebral, trebuie să fii pro sau contra. Unii mărşăluiesc de nebuni pe marile bulevarde ale ţării, ceilalţi vin cu îngropatul în mină. Nu vine niciun nemernic de ales, cu un cuvânt de spus în administraţie, să adune ambele părţi la masa negocierilor. Să se spună clar, ce pierde, ce câştigă România de aici? Ne intoxicăm pe veci sau scăpăm de FMI şi de miliardele de euro ce le datorăm finanţelor internaţionale? Pe stradă, imbecili care sunt în stare să sară unul la gâtul altuia, fără a şti măcar ce reprezintă tezaurul din Munţii Apuseni.

Alt exemplu, problema ungurească. Ungurii ne fură ţara, ungurii nu vorbesc româneşte în ţara noastră etc. Tipare şi module intuitive introduse cu o lejeritate înspăimântătoare de cei ce au un interes din a ţine prostimea cu mintea întunecată. Aşa, ca o mică prostioară, de români care şi-au cumpărat căsuţe la unguri, am auzit. Despre unguri care să-şi fi cumpărat case pe la noi, pe-aici pe graniţă, nu prea.

Ţiganii sunt pelagra societăţii româneşti! Propoziţie preluată şi europenizată de mai marii Occidentului. O incapacitate europeană de a rezolva o problemă certă, dar tolerată. Legile sunt pentru toţi şi se aplică pe raza oricărui teritoriu pe care te afli. Punct! Un infractor nu are naţionalitate, cu atât mai puţin ţigănească. Dar, trec la punctul următor.

Discriminarea homosexualilor. Pentru că eu, un idiot de barbar român, cred că, pentru a avea un urmaş trebuie să regulez o femeie şi nu un bărbat. Dar, dacă nu am prins cel puţin 20 de ani de cremă a Occidentului, ce să fac? Merg la închisoare pentru dreptul de a f… femei?

Românii sunt criminali de câini! O altă profesionistă acţiune de a pune în genunchi firea naţiei noastre. De unde dracului au mai scos-o şi pe asta? Nu faci sute de metri pe străzile localităţilor din ţară şi să nu vezi oameni ce se opresc să hrănească vagabonzii. Nu aceia din Walt Disney, ci patrupede înfometate şi pline de porniri animalice. Din impozitele şi taxele plătite de cetăţenii României, la primării sunt alimentate şi conturile serviciilor de ecarisaj. Care au această sarcină: străzile să fie sigure pentru oameni, libere de câini înfometaţi. Se fură banii? Nu sunt bine gestionaţi? Nu este problema mea de cetăţean. Eu, ca urmare a taxelor plătite, am pretenţia să-mi plimb copilul oriunde şi la orice oră în condiţii de securitate. Dacă sare la gâtul lui un câine, un şarpe sau mai ştiu eu ce animal, îmi rezerv dreptul de a fi barbar şi de a ucide animalul.

Primesc în ultima vreme, râuri de venin şi de lături de la persoane ce au părăsit imbecilii de români şi toate barbarismele ce le pot pune în scenă demenţii de barbari rămaşi pe aici. Tembeli ce se realizează în domeniile lor de activitate, în ciuda unei clase politice ce pare a fi pusă pe prăduirea naţiei. Intelectuali, muncitori, idioţi de tot felul ce o freacă prin România şi mai fac un film de Cezar, mai participă la un Oscar, de aici de unde au rămas imbecilii. Mi-e greaţă să recunosc partea de adevăr a petardelor aruncate de neocomuniştii anilor 90 la adresa exilului românesc. Dar, aveau partea lor de dreptate. Să pleci aiurea prin lume şi să-ţi înjuri naţia, e ca şi cum ţi-ai înjura mama.

Dan Popoviciu

Spread the love


Scrieti un comentariu