Prisma » Executiv » Primăria Reşiţa ne informează

Primăria Reşiţa ne informează

Primăria Municipiului Reşiţa în parteneriat cu Asociaţia pentru Protecţia Animalelor din Elveţia „Wings of Care” (WIOCA) organizează sâmbătă, 20.07.2013, începând cu ora 10, în Parcul Tricolorului din Reşiţa (zona Victoria), un târg de adopţii canine şi o acţiune de colectă de hrană pentru câinii fără stăpân aflaţi la padocul de pe drumul Lupacului.

Iubitorii de animale au ocazia să adopte un pui, pot dona hrană sau cumpăra lese, zgărzi sau jucării pentru câini. Banii obţinuţi din vânzarea acestor obiecte vor fi folosiţi pentru îngrijirea câinilor aflaţi la padocul municipalităţii.


Padocul situat pe Strada Lupacului din municipiul Reşiţa se află într-un proces de modernizare. În această săptămână, reprezentanţii Serviciului Public “Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local – Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire” efectuează lucrări de extindere şi modernizare a adăposturilor pentru câini. Lucrările sunt necesare, având în vedere numărul mare de câini comunitari existenţi la padoc, şi prevăd amenajarea de noi adăposturi şi împrejmuirea acestora. La acestea se adaugă şi acţiunile curente de întreţinere a padocului.


Reprezentanţii Serviciului Public “Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local – Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire” efectuează în această perioadă lucrări de modernizare la cimitirele din municipiu. Până în prezent, la cimitirul numărul 8 (str. Făgăraşului) s-a finalizat drumul de acces şi împrejmuirea noii parcele pe o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi. Capela cimitirului a fost modernizată (branşarea grupului sanitar la reţeaua de apă şi canalizare, placarea cu gresie-faianţă, înlocuirea tâmplăriei din lemn cu PVC, instalarea unui sistem de aer condiţionat în toate cele 5 capele ale cimitirului). În perioada următoare, vor începe lucrările de împrejmuire şi reamenajare la capelele din cimitirele 2 şi 3 din Reşiţa.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Reşiţa

Spread the love


Scrieti un comentariu